SEO Effect

Samen met SEO Effect hebben wij de SEO Effect-tool ontwikkeld en onlangs is de eerste versie van de tool gelanceerd. Deze tool gaat helpen met het inzichtelijk maken van de hoeveelheid bezoekers die via een bepaald zoekwoord op een website komt. Met behulp van deze informatie kan een website op dat zoekwoord geoptimaliseerd worden en er voor zorgen dat er meer bezoekers komen.

Obtain

Obtain is sinds 1999 actief als ICT detacheringsbureau. Obtain is uitgegroeid tot specialist voor Cobol Sourcing, Database Support en detachering van hoogwaardig ICT personeel.

Voor Obtain heeft Syntux de nieuwe bedrijfswebsite ontwikkeld op basis van het Drupal CMS.

Houtsnips.nl

De Toekomst BV produceert houtproducten voor zowel Rokerijen als Dierverblijven. De producten kunnen voor zowel levenmiddelen als dierenverblijven toegepast worden.

Syntux heeft voor De Toekomst BV de bedrijfswebsite ontwikkeld op basis van het Drupal 7 CMS onder de naam: Houtsnips.nl.

Dura Vermeer: Tussen Kerk en Bogerd

Voor de start van het bouwproject "Tussen Kerk en Bogerd" in Zeewolde van bouwbedrijf Dura Vermeer heeft Syntux de eerst fase website ontwikkelt in opdracht van Concentus.

Stichting September: Patiënten Informatie & Lifestyle

Stichting September maakt patiëntenvoorlichtingsmateriaal over (chronische) aandoeningen: zorgboeken, zorgcd-roms en via het web: Patiënten Informatie & Lifestyle (PIL) webpublicatie platform.

Voor Stichting September ontwikkelt Syntux verschillende projecten en levert beheer, onderhoud en ondersteuning bij de ontwikkeling van de Patiënten Informatie & Lifestyle (PIL) webapplicatie platform.

iLocator

iLocator is de regionale ontwikkelingsmaatschappij met als doel het in stand houden en verbeteren van werkgebieden in de regio Gooi en Vechtstreek zodat de ontwikkelingsmogelijkheden voor bedrijven in de regio verbeteren.

In opdracht van Concentus heeft Syntux de projectwebsite ontwikkelt op basis van het Drupal CMS.

Uitgeverij Hoogland & van Klaveren

Voor Hoogland & van Klaveren, een uitgeverij uit Hoorn van literatuur en kinderboeken, hebben we de nieuwe bedrijfswebsite ontwikkeld.

De website toont het totale assortiment en biedt mogelijkheden voor winkels en scholen om promotie materiaal en klas- en schoolversieringen te bestellen.

De website is ontwikkelt op basis van het Drupal CMS.

Fish-Finders.nl

Fish-Finders is een specialist in subsidies en biedt bedrijven een end-to-end service voor de aanvraag en afhandeling van tal van subsidies.

Voor Fish-Finders heeft Syntux de bedrijfswebsite ontwikkelt op basis van het Drupal CMS.